Nazım Hikmet 121. yaşında Gaziemir’de tiyatro oyunuyla anıldı
Nazım Hikmet Ran, doğumunun 121. yılında Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği ve Genco Erkal ile Tülay Günal’ın sahnelediği Yaşamaya Dair oyunuyla anıldı.
Yayınlanma :
16.01.2023 18:27
Güncelleme :
16.01.2023 18:27
Sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür eden Başkan Arda, “Gaziemir’de tiyatronun duayen ismi Genco Erkal ile Tülay Günal’ı ağırladığım için çok mutluyum, çok guruluyum. Vatanını çok sevmesine rağmen ömrü sürgünlerde geçen, vatan toprağından çok uzakta yatan hürriyet şairi Nazım Hikmet’i büyük bir özlemle anıyorum. Türk Dili’nin büyük şairi Nazım Hikmet, bedenen aramızdan ayrılsa da eserleriyle yüzlerce yıl yaşamaya devam edecek. Bu etkinlikte emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: