Mülteci teknesi alabora oldu, 300'e yakın ölü var
Birleşmiş Milletler (BM) Yemen Mukim ve İnsani Yardım Koordinatörü David Gressly, Yemen açıklarında göçmenleri taşıyan bir teknenin alabora olduğunu ve kazada 300'e yakın göçmenin hayatını kaybetmiş olabileceğini aktardı.
Yayınlanma :
24.06.2021 23:01
Güncelleme :
24.06.2021 23:02
Söz konusu kaza ise, BM'ye bağlı Uluslararası Göç Örgütü (IO) tarafından 14 Haziran'da sosyal medya üzerinden duyurulmuştu. Yemen'in Kızıldeniz kıyısında yer alan Ras al-Arah açıklarında bu ayın başlarında bir göçmen teknesinin batması sonucu göçmenlere ait çok sayıda cansız beden kıyıya vurmuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: