Muhafazakar seçmen oyları: 4 partinin adayları CHP'ye oy isteyecek
Millet İttifakı'nda CHP listelerinden seçime girecek olan Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partisi, muhafazakar seçmeni CHP'ye çekebilmek için sahaya inecek. Bu 4 partinin adaylarının kendi bölgeleri dışında da çalışma yürüteceği öğrenildi.
Yayınlanma :
15.04.2023 11:53
Güncelleme :
15.04.2023 11:53
Muhafazakarların oyunu CHP logosuna yönlendirmek için uğraşacaklar
Yapılacak çalışmayla muhafazakar vatandaşları CHP logosuna çekmek istediklerini ifade eden parti kurmayları, “Sadece Kemal Bey’in kazanması değil, Meclis çoğunluğunun alınması da önemli. Yoksa ‘topal ördek’ durumu olur. Biz Meclis çoğunluğunu da alarak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek istiyoruz” dedi.
Saadet Partisi: Araştırma yaptırdık, Kılıçdaroğlu'na destek arttı
Öte yandan Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre Saadet Partisi kurmaylarının Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda parti tabanında bir araştırma yaptığı öğrenildi.
Tabanın daha önce Kılıçdaroğlu'na desteğinin daha önce düşük olduğu aktarılırken, bu oranın zamanla arttığı öne sürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: