Kuşadası Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak Mutlu Çocuklar Karnavalı düzenledi. Etkinlikte çocuklar, gün boyunca birbirinden renkli tiyatro, dev kukla, animasyon, maskot, sirk gösterileri ve konserler ile meydanlarda kurulan şişme oyun parklarında eğlenerek bayramın tadını doyasıya çıkardı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de eşi Duygu Günel ve oğlu Rüzgar Ali ile birlikte İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'ndaki etkinliklere katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, Başkan Ömer Günel çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.
Kuşadası'nda başkan çocuklarla çocuk oldu
Başkan Ömer Günel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu.
Yayınlanma :
23.04.2023 19:23
Güncelleme :
23.04.2023 19:23
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: