Karabağlar Belediyesi, Abidin Dino Parkı'nı yeniledi
Karabağlar Belediyesi, Selvili Mahallesi'nde bulunan Abidin Dino Parkı’nı baştan sona yenileyerek modern bir görünüme kavuşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü'yle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla tamamlanan park, yeni yüzüyle vatandaşların kullanımına sunuldu. Yenileme çalışmaları kapsamında parkın büyük bölümü yeşil alan oldu. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları kazandırıldı.
Yayınlanma :
17.09.2023 14:21
Güncelleme :
17.09.2023 14:21
Karabağlar Belediyesi'nin ilçedeki parkları baştan sona yenilemeye ve vatandaşların nefes alabilecekleri yeni alanlar yaratmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “500 bin insanımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak, herkese eşit hizmet götürmek için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: