İzmir'i sarsan ölüm: Prof. Dr. Öner yüzerken kalp krizi geçirdi
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferit Hakan Öner Çeşme'de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
01.08.2020 23:00
Güncelleme :
02.08.2020 17:05
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden profesörlük ünvanını alan Öner, bayram tatili nedeniyle Çeşme'deki yazlığına gitti. Burada dinlenen Prof. Dr. Ferit Hakan Öner, akşam saatlerinde Ilıca Plajı'nda denize girip serinlemek istedi. 5 yıl önce kalp ameliyatı olduğu, kardiyo problemleri yaşadığı öğrenilen Öner, bir süre sonra denizde fenalaştı ve boğularak can verdi. Vatandaşlar su üzerinde hareketsiz duran Öner'ı denizden çıkardı. Çeşme Alper Çizgenakat Hastanesi'ne kaldırılan Öner'in ölümü, kalp krizi sonrası boğulma olarak kayıtlara geçti. Savcılık otopsi yapılmasına karar verdi.
Prof. Dr. Öner'in vefatı, tıp camiasında büyük üzüntüye neden oldu, sevenleri ve yakınları yasa boğuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 3
Kalan Karakter: