Fatma Atik ve Tümay Gümüş'ün 50 eserinden oluşan Karma Resim Sergisi Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılış kurdelesini Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer ve Meclis Üyesi Hülya Uğurlu sanatçılarla kesti. Sergide tamamı yağlı boya tablolara yer verildi. Uzun yıllar resimle uğraştıklarını ifade eden iki sanatçı kendilerine eserlerini sergileme fırsatı veren Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını ifade ederek, tüm Bornovalıları birbirinden güzel resimleri görmeye davet etti. Sergi, 27 Mayıs'a kadar gezilebilecek.
İki kadın sanatçının karma sergisi Bornova'da
BORNOVA Belediyesi, Fatma Atik ve Tümay Gümüş'ün karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki serginin, 27 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.
Yayınlanma :
24.05.2023 11:08
Güncelleme :
24.05.2023 11:09
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: