Akçaalan Mahallesi Bodrum-Turgutreis karayolu kenarındaki hurdalık deposunda saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kentin yüksek yerlerinden görülürken, gökyüzünü kara duman kapladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında hurda deposunda maddi hasar meydana geldi.
GAZETECİLERE SİLAHLI TEHDİT
Haber için bölgeye gelen ve görüntü alan gazetecilere, işletmede bulunan bir kişi, "Görüntüleri silin, ayaklarınıza sıkarım. Seni bulurum, getirin emaneti" şeklinde silahlı tehditte bulundu. Olayın ardından basın mensupları, Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek şikayetçi olacaklarını belirtti. (DHA)
Hurdalık deposu yangınını görüntüleyen gazetecilere tehdit
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, hurdalık deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. O sırada işletme içerisinde bulunan bir kişi, yangına haber için gelen gazetecileri tehdit etti.
Yayınlanma :
09.07.2023 20:25
Güncelleme :
09.07.2023 20:25
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: