Her oltaya “sazan” gibi atlamadıkları için büyüdüler
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ula Gölet’ine bırakılan yavru sazan balıkları büyüdü ve boyları ortalama yarım metreyi buldu.
Yayınlanma :
10.07.2020 14:09
Güncelleme :
10.07.2020 14:09
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık bir milyon 868 bin TL’lik yatırımla piknik masası, oturma bankı, pergole ve iskelenin yanı sıra bisiklet-yürüyüş yolları da yaparak, yeni bir görünüme kavuşturduğu Ula Göleti, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Balık tutmak isteyenler için de bir çekim merkezi olan Ula Göleti’ndeki sazanların büyümüş olmasının, balık düşkünlerini buraya çekmesi tahmin ediliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: