Efeler'de virüsle mücadele devam ediyor
Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm taksileri ve taksi duraklarını dezenfekte etti
Yayınlanma :
04.11.2020 09:28
Güncelleme :
04.11.2020 09:28
Vatandaşların sağlığı konusunda büyük bir özveri ile çalışan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, korona virüs salgını ülkeyi terk edene kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.
Başkan Atay, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Korona virüsle mücadelede gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Virüsün bulaşma ihtimalinin fazla olduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.
Salgın konusunda büyük bir özveriyle çalışıldığı için Efelerli vatandaşlar ve taksici esnafı Başkan Atay'a ve Efeler Belediyesi personeline teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: