“Parti Meclisi toplantımızda 160 seçim çevresinin görüşmeleri yapıldı. 160 seçim çevresinin 35’inde önseçim kararı alındı. 125’inde ise anketler, kamuoyu yoklamaları, örgüt görüşleri, bölge milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve o seçim çevrelerinde görevlendirilen heyetlerimizin MYK ve PM’ye sunduğu raporlar doğrultusunda adaylar belirlendi.”

Özel’in memleketinde Ferdi Zeyrek yarışacak
PM, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’nın adayını da belirledi. Özel’in memleketinde CHP’nin adayı olarak Ferdi Zeyrek yarışacak.
Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Sonkaya olurken Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Cevat Öncü oldu. Böylelikle üç büyükşehirin daha adayları belirlenmiş oldu.

Altı ilde yarışacak adaylar belli oldu
Parti Meclisi, Çanakkale, Kırşehir, Bartın, Amasya, Ardahan ve Kütahya‘da yarışacak belediye başkan adaylarını belirledi.
Buna göre Çanakkale’de Muharrem Erkek, Kırşehir’de Selahattin Ekicioğlu, Bartın’da Muhammet Rıza Yalçınkaya, Amasya’da Turgay Sevindi, Ardahan’da Faruk Demir ve Kütahya’da Eyüp Kahveci aday gösterilecek.
Yenimahalle’de Fethi Yaşar yeniden aday gösterilecek

Yorumlar
Kalan Karakter: