Ocak ayı sonlarında geçici olarak Afganistan'a giden Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, yurtdışı görevini tamamladı. Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Adnan Menderes Havaalanı'nda, Çeşme Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkanı Murat Erdoğan tarafından çiçekle karşılandı.
Yaklaşık altı aydır Çeşme'den ve Türkiye'den ayrı olan Emniyet Müdürü Alev, ilçede de; Çeşme Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği Başkan Yardımcısı ve Dost Pide sahibi Reşat Akbaykal tarafından yemekte ağırlandı. Yemeğe, dernek yöneticilerinin yanı sıra, Çeşme Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser, komiser ve amirler de katıldı.
Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev, çok sevdiği Çeşme'ye dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çok özlediği Türk yemekleri, çorbası ve pidesi ile kendisini ağırladığı için Dost Pide sahibi ve dernek başkan yardımcısı Reşat Akbaykal'a teşekkür etti.
Çeşme Emniyet Müdürü Alev, Kabil'de Afgan Polisi'nin eğitimlerine yardımcı oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: