Çeşme Belediyesi'nin 'Alaçatı Gün Batımı Konserleri' başladı
Çeşme Belediyesi tarafından yaz ayları boyunca her Cuma devam edecek olan Alaçatı Gün batımı konserlerinin ilki nefes kesti.
Yayınlanma :
19.06.2023 13:26
Güncelleme :
19.06.2023 13:26
Göreve geldiği günden bu yana kültür sanat alanında yaptığı çalışmalarla fark yaratan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yaz akşamlarını süsleyecek olan bir etkinliği daha hayata geçirdi.
Yaz ayları boyunca Cuma akşamları kültür ve sanatın merkezi Alaçatı’da gün batımı konserlerinin ilki gerçekleştirildi. Çeşme Belediyesi tarafından yenilenen Alaçatı Meydanı’nda düzenlenen konserde Çeşmeliler enstrümantal müziğin tadını çıkardı.
Konsere katılarak vatandaşlarla birlikte huzurlu dinletide buluşan Başkan Oran, gün batımı konserlerinin her Cuma devam edeceğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: