Bornova'da Ramazan sonuna kadar 50 bin kişiye iftar, 5 bin kişiye erzak
Bornova Belediyesi ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği Ramazan Ayı’nda daha da arttırdı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar 23 bin iftar yemeği dağıtırken, bu rakamın Ramazan ayı sonunda 50 bine ulaşacağı belirtildi.
Yayınlanma :
17.04.2022 15:43
Güncelleme :
17.04.2022 15:52
Bir elin verdiğini diğer el görmeden
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal belediyecilik anlayışla ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirterek, “Pandemi süreci ve İzmir Depremi’nde arttırdığımız desteğimiz sürüyor. Kutsal Ramazan Ayı’nda da vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyaç sahibi ailelerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere Bornova’nın dört bir yanında her gün iftar yemeği dağıtıyoruz. Biz kentimizde tek bir kişinin bile yatağına aç girmesine razı olamayız. Destekleri ‘bir elin verdiğini diğer el görmeden’ ulaştırma ilkemizden de taviz vermiyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: