Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla birlikte emekçi kadınlarla bir araya geldi. İkili, ilk olarak İncirliova ilçesinde çilek hasadı yapan emekçi kadınlarla buluştu. Kadınlar, Selvi Kılıçdaroğlu ile Başkan Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Çerçioğlu ve Kılıçdaroğlu, burada kadınlarla bir süre hasat yaptıktan sonra kahvaltıda bir araya gelip, bir süre sohbet etti. Çerçioğlu ve Kılıçdaroğlu'nun ikinci durağı ise Söke'nin kırsal Serçin Mahallesi oldu. Burada Serçin Su Ürünleri Kooperatifi'ni ziyaret eden Çerçioğlu ve Kılıçdaroğlu, kadın üyelerle sohbet etti.
Ziyarette çocuklar Kılıçdaroğlu ve Çerçioğlu'na baharın habercisi gelincik verdi.(DHA)
Başkan Çerçioğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu, çilek hasadı yaptı
AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisi CHP'nin Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu İncirliova'da emekçi kadınlarla çilek hasadı yaptı, Söke'de ise su ürünleri kooperatifi üyesi kadınlarla sohbet etti.
Yayınlanma :
01.05.2023 19:44
Güncelleme :
01.05.2023 19:45
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: