Başkan Atabay, Didim'de virüslere karşı savaş başlattı
Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, kentin tüm mahallelerinde ve turistik bölgelerinde korona virüse karşı savaş başlattı
Yayınlanma :
20.09.2020 11:55
Güncelleme :
20.09.2020 11:56
Vatandaşların daha temiz, nezih ve sağlıklı bir kentte yaşamlarını sürdürebilmeleri için güvenli bir ortam oluşturmak adına ortak kullanım alanlarında, parklarda ve sahillerdeki dezenfekte çalışmalarını bizzat yerinde denetleyen Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, "Vatandaşların yoğun bulunduğu turistik bölgelerimizde temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hayatın her alanında, kentimizden Virüsleri temizlemeye söz verdik. Sözümüzü tutuyoruz, devam ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: