Altay'da oyuncular ödeme bekliyor
Spor Toto 1'inci Lig'de transfer yasağı ve maddi sıkıntılara rağmen kümede kalmayı başaran Altay'da oyuncuların büyük bölümünün kongre sürecine göre hareket edeceği ifade edildi.
Yayınlanma :
24.05.2023 13:39
Güncelleme :
24.05.2023 13:40
Sezon devam ederken uzun süre ödeme yapılmayan Zeki, Tolga ve Naderi gibi bazı deneyimli oyuncuların takımdan ayrılma noktasına geldiği ancak ikna edilerek fedakarlık yaptıkları ve mücadeleye devam ettikleri bildirildi. Altay'da 29 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa 5 Haziran'da yapılacak kongre öncesi yönetimin göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanmadı.
FUTBOLCU FABRİKASI
Altay, ligin son haftasında evinde 3-1 kazandığı Tuzlaspor maçında sahaya, "Büyük Altay, Türkiye'nin Futbolcu Fabrikası" pankartıyla çıktı. Kulübün sosyal medya hesabından da paylaşılan bu gönderinin altına Altay patentli oyuncular, "Biz Büyük Altay'ız" mesajları paylaştı. İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion forması giyen Okay Yokuşlu ve sezon başında Galatasaray'a transfer olan Kazımcan Karataş, "Tükenmez Bir Kaynak Okuldur Altay" yorumları yaptı. Altay, Tuzlaspor randevusuna altyapıdan yetişen ilk 11'de 6, sonradan oyuna giren 5 olmak üzere toplam 11 oyuncusuna şans verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: