Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürmek için Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde toplanan futbolcular hak edişlerini alamayınca yapılması planlanan idmana katılmadı. Yönetim ise oyuncaların boykotu üzerine kaynak arayışlarına başladı. Başkan Ayhan Dündar ve yönetim kurulu üyelerinin takımla görüşmelerde bulunduğu ve ödeme sözü verdiği kaydedildi.
Altay'da idman boykotu şoku
Ümraniyespor'la 1'inci Lig'in 8'inci haftasında evinde karşı karşıya gelecek Altay'da şok bir gelişme yaşandı. Son 2 sezondur mali sıkıntılar nedeniyle transfer yapamayan ve önemli futbolcularıyla yollarını ayırmak durumunda kalan siyah-beyazlılarda, aylardır paralarını tahsil edemeyen mevcut oyuncular antrenman boykotu yaptı.
Yayınlanma :
06.10.2023 17:03
Güncelleme :
06.10.2023 17:04
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: