Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçedeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde temizlik çalışması yürüten ekipler, çift vardiyalı olarak çalışıyor. Çöp sıkıştırma araçları gündüz ve gece vardiyasında çalışırken, çevre temizlik personeli 87 mahalle genelinde anayollar ve sokaklarda temizlik yapıyor. Ayrıca her mahallede görevlendirilen temizlik elamanları da sorumluluk bölgelerinde düzenli olarak temizlik çalışması yürütüyor. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Şehrimiz temizlik personellerimizin aralıksız çalışmaları sonucunda her zaman temiz olacak. Temizlik işleri birimine bağlı ekiplerimiz, genel temizlik çalışmalarının yanı sıra caddelerdeki temizliği sağlamak için
yeteri kadar görevliyle ilçemizin sürekli temiz kalmasını sağlıyor. İlçemiz, parklarıyla ve caddeleriyle örnek bir şehir olmaya devam edecek. Birim amirlerimiz başta olmak üzere tüm temizlik görevlilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da imkanları ölçüsünde temizlik görevlilerimize destek olmalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
'ÇÖPLERİ AYRIŞTIRALIM'
Öküzcüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her mahalle ve caddemizde yeteri kadar çöp bidonları mevcut. Çöplerimizi mutlaka çöp bidonlarına atalım. Ayrıca çöplerin içinde bulunan cam ve pil artıklarını aynı çöp bidonuna atmayalım. Pillerin patlama, camların ise sokak hayvanlarını ve geri dönüşüm çalışanlarını yaralama ihtimali var. Bu nedenle çöpleri ayrıştırarak, pilleri ve cam artıklarını geri dönüşüm kumbaralarına atalım. Tekstil kıyafet atıklarını tekstil kumbaralarına atılmasıyla, pil ve atık yağlar için temizlik işleri şantiyemizde bulunan birinci sınıf atık getirme merkezine getirilmesiyle israfı da önlemiş oluruz." (DHA)
Alaşehir'de temizlik çalışmaları sürüyor
MANİSA'nın Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçedeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin çift vardiya çalıştığı ilçede her mahallede görevlendirilen temizlik elamanlarının sorumluluk bölgelerini düzenli olarak temizlediğini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "İlçemiz, parklarıyla ve caddeleriyle örnek bir şehir olmaya devam edecek" dedi.
Yayınlanma :
02.08.2023 14:49
Güncelleme :
02.08.2023 14:50
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: