Alaşehir'de saat 16.00 sıralarında yağan sağanak yağmur zaman zaman yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika yağan fındık büyüklüğündeki dolu Horzumalayaka Mahallesi Suluca mevkiinde meyve ve sebze bahçeleri ile üzüm bağlarına zarar verdi. Yollar, sağanak yağmurun neden olduğu selin taşıdığı taş parçalarıyla doldu. Sel suları sulama boruları zarar verdi. Horzumalayaka Mahallesi eski Muhtarı Halil Küçükefe, "Kuvvetli yağmur ve yaklaşık 15 dakika yağan ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle Suluca mevkiinde lokal olarak üzüm bağları, meyve ve sebze bahçeleri zarar gördü" dedi. (DHA)
Alaşehir'de dolu bahçe ve üzüm bağlarına zarar verdi
MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde aniden bastıran ve yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı sebze ve meyve bahçelerinde zarara neden oldu.
Yayınlanma :
12.06.2022 15:13
Güncelleme :
12.06.2022 15:14
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: