Akşener'den Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi: Kapanan yaralarla uğraşmayalım
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü önerisine 6'lı masadan ilk tepki geldi.
Yayınlanma :
07.10.2022 11:28
Güncelleme :
07.10.2022 11:28
Gündemde başörtüsü sorunu kalmamasına rağmen başörtüsü için yasa teklifi veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, ittifakı olduğu 6'lı masadan da ilk tepki geldi.
Teklif için DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nden destek gören Kılıçdaroğlu'na, İyi Parti Lideri Meral Akşener'den eleştiri geldi.
"Kapanmış yaralar..."
Konuyla ilgili Sözcü gazetesine konuşan Akşener, başörtü sorununun daha önce çözüldüğünü belirtip, memleketin başka dertleri olduğunu belirterek "Kapanmış yaraların üzerinde konuşmayı doğru bulmuyorum. Türkiye’nin çok acil çözüm bekleyen sorunları var.” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: