Acıdan çıkan hayatlar
İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen ve 116 kişinin yaşamını yitirdiği depremde yıkılan 9 apartmanın enkazından saatler sonra çıkarılanlar, acılara rağmen hayata tundu.
Yayınlanma :
15.11.2020 13:33
Güncelleme :
15.11.2020 13:33
Depremden 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin (üst sıra ortada), enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek (üst sıra solda), 15 yaşındaki Günay Özışık (alt sıra ortada), depremden 2 saat sonra kurtarılan Sıla Sarıbaş (alt sıra solda), Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İnci Okan (orta sıra solda), Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği depremden 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin (orta sıra ortada), depremden 91 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin (üst sıra sağda), deprem sonrası enkaz altından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek (alt sıra sağda) ve depremden 3 saat sonra kurtarılan üniversite öğrencisi Arif Emre Nayman (orta sıra sağda) hayata yeniden "merhaba" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: