Yılın güzellik akademisi: Nihal Adağ

    Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye'nin altın yüzleri ödül töreni iş, sanat, sağlık ve magazin dünyasından ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

    Yılın güzellik akademisi: Nihal Adağ
    13 Eylül 2020 - 18:01 - Güncelleme: 13 Eylül 2020 - 18:07

    Türkiye'nin altın yüzlerinin belli olduğu "Gold Faces Of Turkey", sadece magazin ve sanat dünyasının değil aynı zamanda sağlık ve güzellik sektörünün de altın yüzlerini ödüllendirdi.

    "Kadına Şiddet ve Çocuk İstismarına Hayır" sloganıyla bu yıl İstanbul Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleştirilen gala gecesinde, 27 farklı kategoride ödül verilirken, yılın en iyi güzellik akademisi ödülü "Nihal Adağ Güzellik ve Meslek Kursu"na verildi.

    Nihal Adağ Güzellik Akademisi kurucusu Nihal Adağ ödül töreninde, ödülü her şeye rağmen güçlü kalabilen kadınlar adına aldığını söyleyerek, "Elde ettiğimiz bu başarılar ile uluslararası standartlarda güzellik uzmanları yetiştirmeye devam edeğiz" dedi.

    5. ŞUBESİ TORBALI'DA AÇILIYOR

    Nihal Adağ, akademi olarak mezun olan tüm öğrencilerine iş imkanı sağladıklarını, öğrencilerinin salon kurulumuna yardımcı olarak, danışmanlık hizmetleri verdiklerini söyleyerek, Ege Bölgesi'nde 5. şubelerinin Torbalı'da açılacağını onu Aliağa ve diğer şubelerin izleyeceğini ifade etti.

    Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, İran, Macaristan, İspanya ve Almanya gibi ülkelerde doğal kozmetikler, kalıcı makyaj ve güzelliğin sırları konularında kongre ve sempozyumlarda uluslararası eğitimler vermeye devam edeceklerini söyleyen Adağ, kalıcı makyaj meslek eğitimi kitabının da yakında yayınlanacağını ifade etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum