• Reklam

Urla sahilleri yaza hazırlanıyor

Urla Belediyesi yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte sahillerde yürütülen çalışmaları hızlandırdı. Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin birçok sahilinde temizlik çalışmaları yaparak, sahilleri yaza hazırladı

Urla sahilleri yaza hazırlanıyor
30 Mayıs 2020 - 12:49
Üç tarafı denizlerle çevrili olan Urla’da sahillerdeki çalışmaların arttığı ve tüm sahillerin temizliğinin rutin aralıklarla yapılacağı belirtildi. Ayrıca yaz boyunca belli aralıklarla sahil bandında ekipler yer alacak ve bu ekipler yaz boyunca sahilleri temizleyecek.

Sahiller konusunda büyük bir atılım gerçekleştirdiklerini ifade eden Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, sahil temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek “Sahillerimizin daha temiz, daha bakımlı görünmesi, vatandaşımızın daha memnun kalması için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Bundan sonra Urla sahillerinde çöp sorunu kalmayacağına inanıyorum. Masmavi denizi ve sahilleri ile İzmirlilerin de tercih ettiği Urlamız da sahilleri vatandaşlarımıza yakışır bir şekilde temizlemeye başladık. Yaza tertemiz sahillerimizle girmeye hazırlanıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum