Squid Game'in yönetmeni Trump'ı örnek almış

    Dünya da büyük bir etki yaratan Squid Game dizisiyle ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Trump'un ABD'yi yönetim şeklini örnek aldığını söyleyen Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, ayrıca Trump'un görevden düşmesinden sonra dizinin yayınlanmasını da "tam zamanı" olarak nitelendirdi.

    Squid Game'in yönetmeni Trump'ı örnek almış
    12 Ekim 2021 - 14:13
    Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin oyuncuları kadar yönetmen Hwang Dong-hyuk da ilgiyle takip ediliyor. Hwang Dong-hyuk, dizi için ABD'nin eski başkanı Trump'tan ilham aldığını dile getirdi.

    2008'de yazıldı

    Sinema ve televizyon yapımlarına dair haberlerin yer aldığı IndieWire'a konuşan Hwang, senaryonun 2008'deki küresel ekonomik krizde yazılmaya başlandığını ancak yapımcılardan pek ilgi görmediğini ifade etti.

    Trump itirafı

    Kripto paraların gündelik hayata girmesi, teknoloji devlerinin yükselişi ve ABD'de Trump döneminin başlamasıyla dizi için doğru zamanın geldiğini anladığını aktardı. Hwang "Bana kalırsa Trump, Squid Game'deki VIP'lere benziyor. Ülke değil de yarışma programı yönetiyor, insanları korkutuyor gibiydi. Tüm bunlar olduktan sonra dizinin tüm dünyayla buluşması için doğru zaman olduğunu düşündüm" ifadelerini kullandı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum