Sedat Peker'den 6. video geldi

    Sedat Peker, bu sabah yayınladığı 6. videosunda yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ve medya patronu Yıldırım Demirören'i hedef aldı.

    20 Mayıs 2021 - 07:54 - Güncelleme: 20 Mayıs 2021 - 08:46

    Organize suç örgütü lideri olmaktan ceza yiyen ve son yapılan operasyonun ardından yakalanması için aranan Sedat Peker, dün akşam saatlerinde bilgisini verdiği videosunu bu sabah paylaştı.

    Peker, 71 dakikalık bu videosunda “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığına yer verdi.

    İşte ayrıntılar...

    Sedat Peker, kendisi hakkındaki gelişmelerin fitilini iki olayın ateşlediğini söyledi. Peker, "Bu benim hikâyem. 1,5 senedir sıkıntıları ben yaşadım, o yüzden dolayı bana akıl vermeyin. O yüzden parça parça koparacağım, canları yakacağım" dedi.

    Bugünkü videosunda Hürriyet, Milliyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün sahibi Yıldırım Demirören'den de söz eden Peker'in masasında bu kez Yılmaz Özdil'in 'Son Cüret' isimli kitabı vardı.

    "FİTİLİ İKİ OLAY ATEŞLEDİ"

    Peker, kendisi hakkındaki gelişmelerin fitilini ise iki gelişmenin tetiklediğini söyledi, "Fitilin ilk ateşlenmesi Michael Rubin adında Amerikalı bir yazarın, yazdığı yazıyla oldu. 'Sedat Peker etki alanını bu şekilde geliştirmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrasında, Tayyip Erdoğan'a ihanet etmez' dedi.

    'PanTürkizm görüşüne sahip bu kişi bu şekilde güçlenmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrası oraya simge birinin seçilmesini sağlar. Arka perdeden de ülkeyi o yönetir' dedi. Buna inanan ruh hastaları oldu, işin kötü yanı bizim arkadaşlarımız da gururlandılar, 'Artık seni dünyada insanlar daha iyi anlayacak, konumunu anlayacaklar' dediler. Dedim ki, bu tuzak, bize tuzak kurdular. Tayyip Erdoğan sonrasına kimin planı varsa bizi mahvedecekler dedim" ifadelerini kullandı.

    AĞAR ARADI, "ELAZIĞ'A GİTMEDİ 

    Peker, ikinci gelişmenin ise Elazığ'da şehit ailelerinin daveti üzerine yapacağı mitingin iptal ettirilmesi olduğunu söyledi. Mehmet Ağar'ın kendisini arayarak ve aynı gün CHP'nin de mitingi olduğunu belirterek "karışıklık çıkacak" dediğini aktaran, Elazığ ziyaretini iptal etmesini istediğini söyleyen Peker, şehit yakınlarının herkesten önce geleceğini belirttiğini, ziyareti iptal etmeyeceğini söylediğini anlattı. Peker bir yakınına daha aratıldığını, ona da ziyareti iptal etmeyeceğini söylediğini, bunun üzerine mitinginin valilik tarafından yasaklandığını aktardı.

     

    Dubai'de olduğunu dile getiren ve bugüne kadar yayınladığı videolarla Mehmet Ağar, Pelikancılar, İçişleri Bakanı Soylu ve bazı gazetecileri hedef alarak, bu kişilerin yaptığını öne sürdüğü yasadışı olayları anlatan Peker, 6. videonun altına şunları yazdı:

    Kıymetli kardeşlerim, şükürler olsun ki altıncı videoda yine beraberiz. Ülkemiz zor bir dönemden geçmekte. Eski bilgelerin söylediği üzere “İnsanın en büyük dostu zorluklardır. Çünkü insanı karşılaştığı zorluklar kuvvetlendirir ve ayakta tutar.”

    Bu zor süreçlerden inşallah hep beraber güçlenerek çıkacağız.

    Yine eski bilgelerin söylediği üzere “İtibar arenaya çıkıp toza çamura bulananlarındır.” sözünün doğruluğunu hep beraber tüm dünyaya kanıtlayacağız.

    Bu yayınladığım videoyu çektikten sonra süslü sülü devletin televizyonuna çıkıp şahsımla ilgili bazı iğrenç şeyler söylemiş. Pazar günü cevap hakkımı kullanıp ona gerektiği şekilde cevabımı vereceğim. Benden lütfen emin olun kardeşlerim.

    Kendimi size karşı, manen beni destekleyen sizleri de başkalarına karşı asla mahcup etmem. Tekrar söylüyorum, lütfen benden emin olun.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum