• Reklam

Sanki öleceğini hissetmiş

Meslektaşları tarafından çok sevilen polis memuru Mehmet İçigen'in koronavirüs ölümlerinin başladığı günlerde, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, öleceğini biliyormuş gibi helallik istediği ortaya çıktı. 

Sanki öleceğini hissetmiş
22 Eylül 2020 - 20:16 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 22:04

Bahri Karataş (KHA) 

İzmir'de nüfusu, görev bölgesi en yoğun ve kalabalık polis karakolunda Kantar Polis Karakol Amirliğinde görev yapan polis memuru Mehmet İçigen (49), izine gittiği memlekete Gaziantep'te koronavirüsten yaşamını yitirdi. 

İçigen'in, koronavirüsün pik yaptığı dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda helallik istediği ortaya çıktı. Yaptığı paylaşım, okuyanları ağlattı.

Polis memuru Mehmet İçigen'in 4 Nisan'daki paylaşımı şöyle:

HAKKINIZI HELAL EDİN 
Tüm insanlığın çaresiz kaldığı, sevenin sevdiğine sarılmadığı, düğünlerin ertelendi, özellikle cenazelerin üç beş kişiyle defnedildiği, ibadethanelerin bizlere kapılarını kapattığı, makamların değersiz ve dünya hayatının fani olduğu gerçeğinin farkedildiği bu günlerde birbirimizden helallik almanın tam zamanı...

Bilerek ya da bilmeyerek kırmış olabileceğim ya da bana hakkı geçmiş tüm kardeş, akraba dost ve arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Benim varsa ALLAH için hakkım helaldir, siz de bana hakkınız helal ediniz, ne olur ne olmaz yine de helalleşelim.


YORUMLAR

  • 0 Yorum