Parti düzenleyip canlı yayınladılar

    CHP’li Gençlik Kolları başkanlarının, bayramda yasağa rağmen Urla’da parti yaptıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde; ne sosyal mesafeye, ne de maske takmaya uyulmadığı görüldü.

    Parti düzenleyip canlı yayınladılar
    30 Mayıs 2020 - 19:29

    Bornova, Urla ve Mememen'nin CHP İzmir Gençlik Kolları başkanlarının Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Urla'da parti yaptığı ortaya çıktı. Menemen CHP Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ok, kız arkadaşı için Urla'da özel bir parti hazırladı. Yakın arkadaşları Urla CHP Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sarı, Bornova CHP Gençlik Kolları Başkanı Burak Gülen ve İzmir İl Gençlik Kolları Örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı Mert Anıl Akgül ile organize ettiği partiye on kişiden fazla katılım oldu.

    YASAK DOLU GÜNLER
    Egeli Sabah'tan Eray ARPAŞİN'in haberine göre Ramazan Bayramı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında hükümetin aldığı dört günlük sokağa çıkma yasağını da hiçe sayan CHP'li gençlerden Gökhan Ok, Urla'da bayramda kapalı olan bir oteli açtırdı. Bayramın ikinci günü pazartesi akşamı otelde buluşan ekip, ne sosyal mesafeye, ne maskeye ne de yasağa uydu. CHP'li gençler sabaha kadar partide eğlendi. Aynı zamanda Belediye İş Sendikası İzmir Çevre Belediyeler Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali Sekreteri olan Gökhan Ok'un, bu görüntüleri çok normalmiş gibi sosyal medya üzerinden yayınlaması tepki çekti. İki gün süren eğlence de yasaklarla dolu geçti. Bunu sosyal medya da gören vatandaşlar ise partide yer alan kişilerin yasakları deldiği için cezalandırılması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda Menemen Belediyesi'nde çalışan ve sendikada da yönetim kurulu üyesi olan Gökhan Ok'a, belediye içi tepkiler geldi. Bayramda ikramiyelerinin kesildiğini ifade eden bir personel, "Gökhan Ok, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un kuklası gibi davranışlar sergiliyor. Eğer parası varsa eğlenir gezer tozar. Buna lafımız yok. Ama bizim hakkımızı savunacak sendika temsilcisi hiçbir zaman başkana sesini çıkarmazken, bunları yapması bizi incitiyor. Urla gibi bir yerde eğlence düzenle. İstediğini yap ve bunları sosyal medyada da boy boy paylaş. Devletimiz zaten çiğnediği yasaklara gereken cevabı verecektir. Ama nispet yapar gibi bunları bari gözümüze sokmasaydı. Bu arkadaşlar bir kez daha CHP ve İzmir gençliği için tam bir utanç kaynağı. Acaba Gökhan Ok bu kadar belediye personelinin hakkını nasıl ödeyecek" dedi.

    'BIZI NIYE SAVUNMUYOR'
    Yerel seçimler sonrası işten çıkarılan bir personel ise, "Gökhan Ok aynı zamanda belediye iş sendika yönetiminde yer alıyor. Sözde bizi savunan biri. Biz aylardır maaş alamayıp evimize bir ekmek bile götüremiyorken CHP'li arkadaşların parti yapıp bunu da sosyal medyada paylaşması hak yemek değil de nedir" diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum