"Olur mu çocuklar ben hep evdeyim" ödül aldı

    Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan çocuklar eski Türk filmlerinde klişe halne gelen bazı replikleri oyunlaştırdıkları yarışma ile ödül kazandılar

    "Olur mu çocuklar ben hep evdeyim" ödül aldı
    08 Temmuz 2020 - 12:37
    Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan proje kapsamında “Repliği Söyle Ödülü Kazan” yarışmasına katılan çocuklar, belirlenen replikleri oyunlaştırarak, videoya çekti. Yapılan değerlendirme sonrasında dereceye giren çocuklara ödüllerini, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş verdi.

    Yarışmada “Olur mu çocuklar ben hep evdeyim” repliği ile Ayça Öncü birinci, “Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği” repliği ile de Beste Yarbaşı ikinci oldu.

    Dereceye giren çocuklara ödüllerini veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Halkımızın her kesiminin katılım göstereceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ve projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu projemizde de katılımcılar dillere pelesenk olmuş, hafızalara kazınmış, Türk filmlerindeki belirli replikleri oyunlaştırarak, videoya çektiler. Ayça ve Beste kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.
    Yarışma sonucunda birinci olan Ayça Öncü’ye ebru seti, ikinci olan Beste Yarbaşı’ya ise robotik kodlama seti hediye edildi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum