O meclis üyesi şikayetini geri çekti

    İzmir'de Menemen Belediyesi'nin dört gün öncesi meclis toplantısı sonrası belediyenin bir çalışanı tarafından darp edilen AK Partili Hanifi Can'ın şikayetini geri çektiği öğrenildi.

    O meclis üyesi şikayetini geri çekti
    10 Ağustos 2020 - 15:27 - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 - 16:01
    (MANŞET TÜRKİYE - ÖZEL HABER)

    Menemen'de dört gün önce belediye meclis toplantısı sonrası yaşanan dayak olayında flaş bir gelişme yaşandı. Belediye işçisi tarafından darp edilen ve olayla ilgili Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u azmettirici olarak suçlayan AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can'ın savcılığa başvurarak şikayetini geri çektiği öğrenildi. Can'ın, "Bu aile içi bir mesele, şikayetçi değilim" dediği belirtildi.

    OLAY HAKKINDA:
    Menemen'i karıştıran olay, dört önce Menemen Belediyesi'nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısının sonrasında yaşandı.  Akşam saatlerinde toplantıdan çıkan Can, iddiaya göre, belediye personeli 2 kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Can yere yığılırken, saldırganlar kaçtı. Olaydan sonra Menemen Devlet Hastanesi'ne giden Can, darp raporu alıp, polise şikayetçi oldu. 

    Hanifi Can ifadesinde, meclis toplantısı çıkışı, 2 kişi olan saldırganlardan birinin koluna girdiğini diğerinin de başına vurduğunu anlattı. Saldırganların belediye pesoneli olduğunu, bunlardan birini tanıdığını ifade eden Can, bu kişinin C.A. olduğunu söyledi. Can, olayla ilgili olarak Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u azmettirici olmakla suçladı.

    Başkan Aksoy ise suçlamaları reddederek, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişilerin Hanifi Can'ın akrabası olduğunu, konunun aile içi mesele olduğunu savundu. Saldırıyı kınayan Aksoy, "Konuyla ilgili şahsımı yıpratarak, hedef tahtasına oturtmak isteyen tüm siyasiler hakkında yargıya başvuracağım" ifadelerini kullandı.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum