Müdürden Babalar Günü hediyesi: 1200 tavuk

    İzmir'in Bornova İlçesinde yaşayan iki çocuk babası Yasin Davran'a babalar gününde en büyük hediyeyi İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen verdi. Özen, 40 gün önce tavuk çiftliği yanan ve 600 tavuğu telef olan Davran' a 1200 tavuk hediye etti.

    Müdürden Babalar Günü hediyesi: 1200 tavuk
    21 Haziran 2020 - 14:44 - Güncelleme: 21 Haziran 2020 - 17:16
    Bahri KARATAŞ (KHA) 

    İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kurudere Mahallesi'nde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Yasin Davran'ın 40 gün önce hayatı karardı. Davran ailesi geçimlerini sağladıkları tavuk çiftlikleri, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında besledikleri 600 tavuklar birlikte kül oldu. 

    Davran ailesinin yaşadığı üzücü durumdan haberdar olan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, ekibini seferber etti. Kullanılamayacak durumda olan tavuk çiftliğinin yenisini yaptırdı. Bir yaraya parmak bastı. Özen, bununla da kalmayıp,anlamlı gün olan babalar gününde Yasin Davran ve ailesine büyük süpriz yaptı. Babalar Günü'nde en anlamlı hediyeyi verdi. Özen, sabah erken saatlerde Davran, ailesinin yaşadığı Karadere Mahallesi ne ekibiyle birlikte gitti. Kamyona yüklediği 1200 tavuğu, 40 gün önce tavukları yanan Davran ailesine hediye etti.

    Mustafa Özen, "Pazar mesaimizi Kurudere Mahallemizde yaptık. Bu anlamlı günde iki çocuk babası Yasin Davran'ın babalar gününü kutladık. 40 gün önce 600 tavuğuyla birlikte yanan kümesin, yeniden yapımını ve 1200 tavuk hediyemizi yaparak mutluluğunu paylaştık. Emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ederim" dedi.

    Yasin Davran da anlamlı günde kendisine ve ailesine yapılan jestin kendisini çok duygulandırdığını söyledi. Davran, "Ekmek kapımız 40 gün önce kül olup gitti. Ne yapacağımı düşünürken,müdür bey imdadıma yetişti. Yumurta satarak ailemi geçindiriyordum, çiftliğim yandı. Hem çiftliğim yenilendi,hemde iki katı tavuk verildi. Başta Mustafa bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum