Kürşat Başar ile 'Maskeli Sohbetli Sofralar'

    Uzun bir süredir SG İmaltahane ile birlikte Türkiye’de ve yurt dışında "Seyrüseferler" yapan Kürşat Başar, yaz boyunca sohbetli sofraları ile kaldığı yerden devam ediyor.

    Kürşat Başar ile 'Maskeli Sohbetli Sofralar'
    29 Haziran 2020 - 23:38 - Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 23:49
    Yıllarca televizyonlarda 'Sohbetli Sofraları' ile çeşitli sanatçıları, politikacıları ve konusunda yetkin olan insanları davet eden Başar, bu sefer sohbetten, sanattan, hayattan ve aşktan konuşmak isteyen herkesi sofrasına davet ediyor.
    Tüm önlemleri alarak “Maskeli Sohbetli Sofralar" adı altında ilk seyrüseferini Alaçatı Alachi Hotel’de gerçekleştirecek olan Kürşat Başar, “Şu an yaşadığımız hayat şartlarında titizliğine güvendiğimiz Alaçatı Alachi Otel’de keyifli sofra sohbetlerimizi gerçekleştireceğiz. SG İmalathane'nin muhteşem sofraları ve yerel lezzetleri ile sahibi Selda Güleç ve Alaçatı Alachi'nin sahibi Handan Sendağ’ın titizlikle hizmet verdiği ve @urlachi çiftliğinden gelen ürünleri ile hazırlanmış, farmtable masalı bahçede sınırlı sayıda fazlası ile steril edilmiş sohbet gerçekleştireceğiz" dedi.
    Tüm yaz boyunca SG İmalathane Selda Güleç ve Aslı Yörükoğlu tarafından düzenlenen Kürşat Başar Seyrüseferleri, Alaçatı, Urla, Bodrum, Datça ve Göcek gibi Ege'nin en güzel mekanlarında gerçekleşecek.
    4 Temmuz akşamı yapılacak İlk Seyrüsefer Alaçatı Alachi Hotel “Maskeli Sohbetli Sofralar” için 0 530 4529051 ve 0 232 7168822 numaralardan arayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum