Karşıyaka sevdalısı kalp krizinden yaşamını yitirdi

    "Et profesörü" olarak bilinen, İzmir'in, özellikle Karşıyaka'nın tanınmış simalarından. fanatik bir Karşıyakalı, Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Asil Öztürk (Köfteci Asil) vefat etti.

    Karşıyaka sevdalısı kalp krizinden yaşamını yitirdi
    02 Ekim 2020 - 13:35
    Karşıyaka'nın renkli simalarından 'Et profesörü' lakaplı Asil Öztürk hayatını kaybetti. Karşıyaka Spor Külübü'nün eski yöneticilerinden olan ve Köfteci Asil'in sahibi Öztürk'ün kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Asil Öztürk bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmüştü.
    Hemen herkes tarafından bilinen sanayideki köfteci dükkanında bir çok ünlü ismi ağırlayan ve İzmir'e gelenlerin bir kez tattıktan sonra sonraki gelişinde mutlaka uğradığı Asil Öztürk, Karşıyaka'nın hiç bir deplasmanını kaçırmamasıyla da biliniyordu. Her zaman fanatizm derecesinde yeşil kırmızılı renklere bağlı kalan Asil Öztürk zor günlerde görevden kaçmamış Karşıyaka Spor Kulübü'nde yöneticilik de yapmıştı. Hoş sohbeti ile de bilinen Asil Öztürk spor, sanat ve iş dünyasında çok sevilen bir isimdi.
    Öztürk yakınlarının katıldığı törenle toprağa verildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum