"AK Parti'ye geçecek" iddialarına yanıt verdi

    CHP İzmir Milletvekili olarak Meclis’e giren ardından istifa ederek geçtiği Memleket Partisi’nden de ayrılan bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, ‘AK Parti’ye geçecek’ iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

    "AK Parti'ye geçecek" iddialarına yanıt verdi
    08 Ağustos 2022 - 14:00 - Güncelleme: 08 Ağustos 2022 - 14:10

    BMM'ye 2018'de yapılan genel seçimlerde CHP'den seçilerek adımını atan ardından Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'ne katılan, geçtiğimiz aylarda da bu partiden de ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi yeni bir transfer iddiasıyla siyasetin gündeminin zirvesine oturdu. 

    İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Memleket Partisi'nden ayrıldıktan sonra Cumhur İttifakı'nı destekler mesajlar atmasının ardından AK Parti'ye geçeceği ileri sürüldü. 

    BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEĞİM!
    Çelebi yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaparak kararını açıkladı.  İzmir Milletvekili paylaşımında, "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. 

    Çelebi, "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur,bu konularda tutarlı.Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun Yüce Türk Milleti" açıklamasını yaptı. 


    YORUMLAR

    • 0 Yorum