• Reklam

İzmir'i sarsan ölüm: Prof. Dr. Öner yüzerken kalp krizi geçirdi

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferit Hakan Öner Çeşme'de kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İzmir'i sarsan ölüm: Prof. Dr. Öner yüzerken kalp krizi geçirdi
01 Ağustos 2020 - 23:00 - Güncelleme: 02 Ağustos 2020 - 17:05
İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cerrahi Tıp Bilimleri Göz Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferit Hakan'ın Çeşme'de yüzerken kalp krizi geçirdiği ve tüm çabalara karşın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden profesörlük ünvanını alan Öner, bayram tatili nedeniyle Çeşme'deki yazlığına gitti. Burada dinlenen Prof. Dr. Ferit Hakan Öner, akşam saatlerinde Ilıca Plajı'nda denize girip serinlemek istedi. 5 yıl önce kalp ameliyatı olduğu, kardiyo problemleri yaşadığı öğrenilen Öner, bir süre sonra denizde fenalaştı ve boğularak can verdi. Vatandaşlar su üzerinde hareketsiz duran Öner'ı denizden çıkardı. Çeşme Alper Çizgenakat Hastanesi'ne kaldırılan Öner'in ölümü, kalp krizi sonrası boğulma olarak kayıtlara geçti. Savcılık otopsi yapılmasına karar verdi.
Prof. Dr. Öner'in vefatı, tıp camiasında büyük üzüntüye neden oldu, sevenleri ve yakınları yasa boğuldu.
 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • zafer DUYMUŞ
    1 yıl önce
    Mekanın cennet olsun adam gibi adam kıymetli hakan abim ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin
  • ŞEBNEM VARLIK
    3 yıl önce
    DUYDUĞUMUZDAN BERİ KENDİMİZE GELEMİYORUZ BİLMEM ÜNÜVERSTE HASTANESİNDE BÖĞLE ADAM GİBİ İNSAN ÇIKARMI MÜTEVAZİ KİŞİLİĞİ BİLGİSİYLE HERKESİN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞTU BİZİM DUALARIMIZDA YAŞACAKSIN GÜZEL İNSAN MEKANIN CENNET OLSUN ALLAH ANACIĞINA VE AİLENE SABIR VERSİN
  • Halil soyer
    3 yıl önce
    Çok değerli hakan hocam ailemden birisini kaybetmiş gibi üzüldüm.seni çok seviyorduk allah mekanını cennet yapsın inşallah ailesine büyük sabırlar versin allahım.allah gani gani rahmet eylesin.