• Reklam

İtiraf! Reyting için göğüs frikiği verdim

Canlı yayında göğüsleri görünen Yetenek Sizsiniz’in jüri üyesi Amanda Holden itirafta bulundu: Bilerek yaptım

İtiraf! Reyting için göğüs frikiği verdim
29 Mayıs 2020 - 16:26 - Güncelleme: 29 Mayıs 2020 - 16:31

İngiltere’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında jüri üyeliği yapan Amanda Holden, programın reytinglerinin artması için canlı yayında bilerek göğüs frikiği verdiğini itiraf etti.

Britain’s Got Talent yarışmasında juri üyesi olan İngiliz televizyon kişiliği ve oyuncu 49 yaşındaki Amanda Holden, canlı yayında elbisesnin açılıp göğüslerinin dışarı çıkması ile ilgili açıklama yaptı.

Amanda, kasten çok açık giyidiğini ve göğüslerinin dışarı çıkmasına kendisinin izin verdiğini bu şekilde programın reklmanı yaptığını itiraf etti.

Amanda, program için jüri koltuğunda oturduğu zaman, neler söyleyeceğini, ne yapacağını, göğüslerinin dışarı çıkacağını bunların hepsinin farkında olduğunu söyledi.

49 yaşındaki ünlü isim, bunun belki kariyeri için bir intihar bile olabileceğini söyledi.

Amanda, yaptığı açıklamada BGT yarışmasında iyi bir jüri üyeliği yaptığını bundan sonra İngiltere’de yayınlanan ve en çok izlenen yetenek programlarından biri olan I’m A Celeb programında da jüri üyeliği yapmayı düşündüğünü de ifade etti.

Amanda uzun yıllar çok açık bir şekilde giyindiği için dikkatleri üzerine çekmiş programın canlı yayınında küfür ettiği için de tepki almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum