İşte o çok konuşulacak harita! İl İl koronadan ölenlerin sayısı

    Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de koronadan en fazla ölüm İstanbul'da yaşandı. İzmir ikinci sıradaki yerini koruyor.

    İşte o çok konuşulacak harita! İl İl koronadan ölenlerin sayısı
    27 Mayıs 2020 - 17:57

    Sağlık Bakanlığı korona takip tablosu üzerinden açıklanan son verilere göre, vaka sayısı 1000'in altına düştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, entübe ve yoğun bakıma ihtiyaç duyulan hasta sayısının ülkemizde giderek azalmaya başladığını duyurdu. İstanbul, Ankara, İzmir koronavirüs haritası anlık gelen vaka sayısı ile yeniden güncellendi. Türkiye'den koronavirüs son durum bilgilerinde olumlu haberler gelirken, ABD, İspanya, Rusya, İtalya ve Fransa'dan da korona virüsle günlük tablosunda son dakika gelişmeler yaşanıyor. Dünya geneli korona virüs haritasına göre, ABD'de hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 491 artarak 99 bin 847'ye yükseldi. İngiltere'de ise ölüm sayısının 37 bini geçerken, gerçek sayının 47 bin 343 olabileceği öne sürüldü.
    İşte, 26 Mayıs için Türkiye'de korona virüsü son durum vaka ve ölüm sayısı tablosu bilgileri.. Rakamlara göre koronadan ölenlerde İstanbul en yakın takipçisi olan İzmir'in yaklaşık 9 katı. İstanbul'da 2 bin 180 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybederken İzmir'de dün itibariyle 264 ölüm yaşandı. İzmir'i Ankara izliyor..
    Bazı illerin verilerini alamadığımız için vefat edenlerin sayısını veremedik.İşte o harita:






    YORUMLAR

    • 0 Yorum