• Reklam

İEÜ'de mezuniyet sevinci

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü 2019-2020 akademik yılında 23 öğrencisini mezun etti

İEÜ'de mezuniyet sevinci
29 Temmuz 2020 - 13:22
50 yaşındaki Ebru Kaynar Bölüm birincisi ve yüksek şeref öğrencisi olarak mezun oldu. COVID-19 pandemi süresinde öğrencileri ile akademik hayatlarının son dönemini uzaktan eğitim ile geçirmek zorunda kalan tüm akademik kadro, yaşadığımız 2020 yılının pandemik ve son mezunları olan öğrencileri ile güzel bir gecede bir araya geldi.

Geceyi düzenleyen mezun öğrenciler, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Aşkar’ın iyi dileklerini içeren video görselini ve akademisyenlerden talep ettikleri diğer görselleri de paylaşarak 4 yıllık eğitim hayatlarına dair tatlı-acı-ekşi hatıraları canlandırdılar.

Gecenin sonunda 4 yıllık eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilere mesleki kariyerlerinde başarı ve şans dileyen akademisyenler gurur duyduklarını da dile getirdiler. Tüm mezunlara “Bıçağınız keskin lezzetiniz bol olsun” dilekleri ile kep-cübbe töreninde teşekkür belgelerini takdim ettiler.
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum