• Reklam

Hem mavi bayrağı. hem güvenli turizm belgesi var

Kuzey Ege’nin gözde turizm beldelerinden Ayvalık’ın ilk 5 yıldızlı simge otellerinden Grand Temizel, Kovid-19 kriterleri kapsamında istenen koşulları yerine getirerek “Güvenli Turizm Sertifikası” almaya hak kazandı. Tesise ait plaj da bir kez daha Mavi Bayrak Ödülü’ne değer bulundu.

Hem mavi bayrağı. hem güvenli turizm belgesi var
21 Temmuz 2020 - 17:37 - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 - 18:05
Dünyanın en gözde plajlarından Sarımsaklı’da denize sıfır konumuyla tatilcilerin değişmez adreslerinden olan 275 odalı Grand Temizel, masmavi denizi, sapsarı kumsalı, eşsiz manzarası, amfitiyatrosu, aquaparkı ve mutfağıyla fark yaratıyor.
Ayvalık’a 7, Edremit Havaalanı’na 40, Balıkesir’e 130, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 160 kilometre uzaklıktaki tesislerinin çeyrek aşırı geride bıraktığını söyleyen Genel Müdür Kadir Temizel, “Yıllardır aldığımız Mavi Bayrak’a Güvenli Turizm Sertifikası’nı da eklenmiş olmaktan dolayı gururluyuz. Kovid-19 tedbirlerini eksiksiz uyguluyoruz. Müşterilerimizin sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Tesisimiz 12 ay açık. Müşterilerimizin bizi tekrar tercih etmelerinden büyük mutluluk duyuyoruz. Her geçen gün yenilenen yüzümüzle ülke turizmine hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
 
ŞİRKETİN YENİ HALKASI RAMADA PLAZA BY WYNDHAM RİZE
 
Bu arada, Grand Temizel ailesinin yeni üyesi ‘Ramada Plaza by Wyndham Rize’ geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.  200’ü deluxe, 57’si connection, 18’i 1+1 suite, 8’i family suite, 2’si grand suite, 3’ü engelli odası, 1’i king süite, 1’i de presidential suite  olmak üzere toplamda 290 oda kapasiteli tesis, şehrin ilk ve tek uluslararası oteli konumunda. Çeşitli büyüklüklerde 12 adet toplantı salonu, 1 adet son teknoloji ekipmanlarıyla donatılmış 550 kişilik auditorium, özel geceler ve eğitim toplantıları için tasarlanmış 350 kişilik balo salonu bulunan tesis, 5 bin metrekare büyüklükteki spa merkeziyle de misafirlerine geniş alternatifler sunuyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum