Havuzbaşında korona testi

    70 yaşındaki usta şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi, tasarımcı Biricik Suden, evinin bahçesinde koronavirüs testi yaptırdığı anları, sosyal medyadan yayınladı.

    Havuzbaşında korona testi
    19 Mayıs 2020 - 17:14

    MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson, karantina günlerini eşi Biricik Suden ile beraber geçiriyor...

    İkili bu dönemde sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yaparken, Biricik Suden'in Insagram üzerinden yayınladığı son fotoğraf ise herkes tarafından ilgi çekti.



    "KONTROLÜ BIRAKMAMAK LAZIM"

    Biricik Suden'in paylaşımında, çiftin, önlem amaçlı evinin bahçesinde koronavirüs testi yaptırdığı anlar yer aldı.

    Ünlü tasarımcı Biricik Suden ise o anları “İşi, sporu, kontrolü, önlemi bırakmamak lazım.” notuyla paylaştı.

    Ve bu paylaşım tartışma yarattı. "Biz hastanede test yaptırmak için kuyruğa girelim, onlara havuz başında test yapsınlar" diyenler oldu. Paranın gücü diye eleştirenler de..
    Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel ise, "olayın gerçek yanı şu" diyerek köşesinde şunları yazdı:
    “Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri etkinliği, 26 Mayıs'ta İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenecek. Etkinlik kapsamında konser verecek isimlerden biri de Mazhar Alanson.



    Organizasyon için sıkı sağlık önlemleri alındı. Konser öncesi Alanson, eşi, orkestra çalışanları, sahne ekibi ve personel toplu halde Covid-19 testinden geçti. Yani bu sadece Mazhar Abi'ye özel bir test değildi. Önemli bir konser öncesi alınmış sağlık tedbirleri çerçevesinde Alanson ve tüm ekibi testten geçti.”


    YORUMLAR

    • 0 Yorum