Hastanede her yeri delik deşik oldu

Karaman’da yaşayan ve korona pozitif çıktığı için hastaneye yatırılan 80 yaşındaki Hatice Demir, iyileşti diye taburcu edildi. Ancak yakınları, yaşlı kadının vücudunda delik, delik yaralar olduğunu, “Böyle bir hastayı nasıl taburcu ederler” diye dert yandı.


Hastanede her yeri delik deşik oldu

Bir süre önce rahatsızlanarak Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Demir, yapılan testler sonrasında Covid-19 çıktı. Bunun üzerine yakın çevresine de hemen test uygulandı ve korkulan oldu. Hatice Demir’in oğlu Ramazan Demir, kızı Şerife Dudu Çölmekçi, gelini Emindudu Demir ile Ramazan Demir’in oğlu Halit ve Şerife Dudu’nun torunu Hatice Bulut’un da korona testleri pozitif çıktı. Hastaneye yatırılan 6 kişinin tedavileri tamamlandı. Hepsi taburcu edildi. Hastanede en son kalan Hatice Demir’de geçen günlerde evine gönderildi. İyileştiği belirtilerek taburcu edilen Demir’in yakınları, yaşlı kadının vücudunda yaraları görünce şok oldu. Dertlerini dinleyecek bir görevli bulamamaktan yakınan Demir’in kızı Şerife Dudu Çölmekçi, “Daha önce de ben de hastanede korona tedavisi görürken bana anneme bakmam istenmişti. Koronalı birine nasıl bakalım dedik ve sonra onlar bakmaya başladı. Nasıl baktıkları, ilgilendikleri ortada” dedi.
Hatice Demir’in damadı Necmettin Çölmekçi, “Böyle tedavi mi olur. İyileşti diye gönderdikleri annemizin vücudu delik deşik. Her yeri yara olmuş. Böyle bir hastayı nasıl taburcu ederler” diye konuştu.