Fırsatçılar bunu da yaptı: Koronavirüs duası satıyorlar

Koronavirüsün Türkiye’ye yayılması şarlatanları da harekete geçirdi. Bir internet sitesi 20 TL bağış karşılığında virüsten kurtulmak için dua ettiklerini iddia etti


Fırsatçılar bunu da yaptı: Koronavirüs duası satıyorlar

Koronavirüsün Türkiye’ye yayılması şarlatanları da harekete geçirdi.

Birgün'den Mustafa Kömüş'ün haberine göre; bir internet sitesi 20 TL bağış karşılığında virüsten kurtulmak için dua ettiklerini iddia etti.

Bana Dua Oku isimli sitede şu ifadeler yer alıyor:

“Bağışın kadar virüsten korun ve sevdiklerin de korunsun.! Corona Virüsü ülkemizde de görülmeye başlandı. Eğer korunmak ve aileni korumak istiyorsan bu duaya ihtiyacın var. Ne kadar çok bağış seni o kadar korur ve diğer hastalıklardan da arındırır.” Sitede minimum bağış miktarı 20 TL olarak gösterildi.

Sitenin açıklamasında ise şu bilgilere yer veriliyor:

“Alimlerimiz senin için bu duayı okumaya hazır. Sizin bağışınız çok önemli. Bağışınız kadar dualar sizin için okunur ve yaptığınız bağışlar ile yetim, öksüz giydirip doyuracaksınız. Ve sevabınız katlanacak ve duanızın kabul olması çok kısa bir sürede olacak. Ve istek, arzu ve dileklerinize kavuşacaksınız.”

Sitede ayrıca “Cinsel gücü artırma, iş bulma, araba sahibi olma, sınavı kazanma, borçtan kurtulma” gibi dualar da yer alıyor.

Sitenin hakkımızda kısmında ise şunlar yazıyor:

“Sizler için dualar okuyarak isteklerinizin ve dileklerinizin gerçekleşmesinde yardımcı oluyoruz. Sizlerin aldığı duaları sizler için okutarak istek ve dileklerinizi hayırlısı ile inşallah en yakın sürede kavuşmanızı sağlıyoruz. Bunların yanında aldığınız her duada bir yetim yoksul Kur-an kursu veya yardım kuruluşlarına sizin adınıza bağışta bulunarak sevindiriyoruz.”