Norm’a bir ödül daha

İAOSB tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’nda Norm Holding altı finalist arasına kalarak mansiyon ödülü aldı


Norm’a bir ödül daha

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’nda Norm Holding altı finalist arasına kalarak mansiyon ödülü aldı.

3-040.jpg

Toplam 18 firmanın katıldığı yarışmada, finale kalan altı firma proje sunumlarını İAOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Norm Cıvata ve CMS Jant’ın beraber hazırladıkları “Jant Bijon Bağlantılarının Titreşim Altında Gevşeme Dirençlerinin Tespiti ve Yüksek Gevşeme Dirençli Bijon ve Jant Tasarımı ve İmalatı” projesi mansiyon ödülüne layık görüldü.

2-048.jpg

Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’nın sanayiciler büyük bir fırsat olduğunu dile getiren ve sanayi için üretilen projelerin desteklenerek uygulanması gerektiğini belirten Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, “CMS Jant ile birlikte projemizi hazırlayarak altı finalist arasına kaldık. Projeyi hazırlayan arkadaşlarıma gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Üç yıl sonra yapılacak olan Ar-Ge ve İnovasyon Yarışması’na daha da iyi hazırlanarak katılmak isteğindeyiz ”dedi.