• Reklam

Güzelliğin sırlarını anlatıyor

Ünlülere yaptığı makyaj ile adını duyuran güzellik uzmanı ve kalıcı makyaj eğitmeni Rüya Masal Coşkuntuna, Türkiye'nin her kentinde kurslara imza atıyor.

Güzelliğin sırlarını anlatıyor
14 Ocak 2020 - 16:13

İstanbul'da yaşayan ve İzmir'den Van'a kadar bir çok kentte eğitim veren Rüya Masal Coşkuntuna, kendisine genelde soru yöneltilen soruları mansetturkiye.com okurları için şöyle aktardı:

"Profesyonel makyaj da çok malzeme gerekiyor mu diye soruluyor. Profesyonel makyajda çok malzeme gerekmiyor. Yeter ki doğru malzeme ile doğru işlemler yapılsın. Her alanda kullandığımız fırça var. Fondoten ve farlarımız için ayrı ayrı... Bu nedenle fırçalarımız çok önemli... Makyajda kontur da çok önemli. Ayrıca polişleme dediğimiz özel bir teknikle yüzü sabitliyoruz."
90e36bcf-3347-47e8-ad20-6a3b66f7a2a0.jpgEğitimlerinde akla gelebilecek her tür soruya cevap verdiklerini anlatan Coşkuntuna, "Zengin çeşit makyaj malzemesi olursa, yelpaze çok olursa bizim için güzel. Ancak kozmetikte her ürüne yetişemeyebiliriz. Herkesin bir bütçesi var. Bu bütçeye uygun ürünlerle gayet güzel bir makyaj nasıl çıkartabiliriz, ufak dokunuşlarla geçici bir estetik nasıl yapabiliriz, bunları uygulamalı gösteriyoruz. Yaptığımız eğitimlerde, workshoplarda bunları birebir gösteriyoruz" diye konuştu.
edd72eda-8f0d-4927-b240-7db08ac29f2b.jpgGittikleri şehirlerde özel kursların yanı sıra Kuaförler Odası başta çeşitli kurumlar için eğitimler verdiklerini de dile getiren Coşkuntuna, "Güzelliğin sırlarını, malzemelerin doğru kullanımını dileyene aktarıyoruz" dedi.
İzmir'de türban eğitmeni Ayşe Doğan'ın organizasyonuna katılan Coşkuntuna, ayrıca 4 kentte kendi organize ettiği seminerlerde eğitim verecek. Bu seminerler 22 Ocak'ta Antakya Kuaförler Odası, 28 Ocak'ta Adıyaman Kuaförler Odası, 11 Şubat'ta da Kayseri Kuaförler Odası ve 25 Şubat Urfa Kuaförler Odası katkısıyla yapılacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum