Gupse Özay'ın nikahını bakın kim kıydı?

    Ünlü oyuncu Gupse Özay-Barış Arduç çiftinin nikahını, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran kıydı. Ekrem Oran, geçen hafta Gupse Özay'ın avukat babası Senih Özay tarafından dava edilmişti.

    Gupse Özay'ın nikahını bakın kim kıydı?
    30 Temmuz 2020 - 12:46 - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 - 13:08
    Yaklaşık 6 yıldır birlikte olan Barış Arduç ve Gupse Özay tatil yaptıkları Çeşme’de dünya evine girdi. Nikah sonrası gazetecilere poz veren çift, kararı nasıl aldıklarını da anlattı. Barış Arduç, “Ben evlenme teklifi edeli üç sene oldu” itirafında bulunurken Gupse Özay ise “Onun dizisi varken benim filmim vardı. Benim filmim bitiyordu onun başlıyordu. Hiç denk getiremedik gerçekten. Hadi bir deneyelim olur mu dedik. Bir anda öyle 2-3 günde yaptık” şeklinde konuştu.
    Ünlü oyuncu Gupse Özay, İzmirli çevreci avukat Senih Özay'ın kızı... İzmir'de Senih Özay'ı tanıyan azdır. Baktığı davalar, suç duyuruları, yazdığı biyografi kitabı nedeniyle geniş bir çevresi vardır. Yani oyuncu kızı Gupse ile tanınmış bir isim değil.
    İşte o aktivist avukat Senih Özay, geçen hafta Manşet Türkiye'de çıkan röportajı nedeniyle Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran hakkında davacı oldu. Başkan Oran'ın "Çeşme'nin turizm projelerine karşı çıkanlar vatan hainidir" sözlerinin muhatabı olduklarını söyleyen Avukat Özay ve arkadaşları dava dilekçesi verdi.
    Peki Gupse Özay ile Barış Arduç'un nikahını kim kıydı dersiniz?
    Babasının davacı olduğu Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Oran..
    Gençlere mutluluklar dileyen Başkan Oran, nikah cüzdanını geline teslim etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum