• Reklam

Go-Kart direnişinde zafer halkın oldu

Go-Kart direnişinde zafer halkın oldu
13 Ağustos 2020 - 15:50 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 15:57
Go-Kart Pisti üzerinden yaşanan tartışma son buldu. Belediye Başkanı İnce, firmanın çekildiğini açıklarken, “Birinci raundu kazandık. Herhangi bir konuşmamız olmadı. İş makinelerini kamyonları yüklendiler gittiler. Ben de arkalarından su dökmedim. Gidişiniz olsun gelişiniz olmaz inşallah dedim” diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilçesinde yapılması planlanan Go-Kart Pisti’ne karşı giriştiği mücadeleyi kazandığını açıkladı.

Firmanın alandan çekildiğini ifade eden İnce, “Firma çekildi. 1’inci raundu kazandık. Herhangi bir konuşmamız olmadı. İş makinelerini kamyonları yüklendiler gittiler. Ben de arkalarından su dökmedim. Gidişiniz olsun gelişiniz olmaz inşallah dedim” açıklamasında bulundu.

Böylece İnce’nin arazi kiralayarak tuttuğu doğa nöbeti de son bulmuş oldu. 

TEŞEKKÜR ETTİ
Mücadeleyi Güzelbahçe ve İzmir halkının desteğiyle kazandıklarını söyleyen Başkan İnce, "Girişimci asfalt makinelerini ve kamyonlarını götürüp alandan çekildi. Go-Kart için alana giren iş makineleri de gitti. Biz de bu alandan çıkmaları halinde çekileceğimizi sözünü vermiştik" dedi. İnce, şöyle devam etti:

"Yine tekrar ediyorum. Bu proje yanlıştır. Yeri Güzelbahçe değildir. Güzelbahçe için doğru bir yatırım değildir. Asırlık ağaçların olduğu, doğanın en güzel yerlerinden olan bu alan Go-Kart için uygun değildir. Doğa sevarlere teşekkür ediyorum. CHP Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç'a, milletvekillerimize, il başkanımıza, odalar, STK'lar ve Güzelbahçe halkına teşekkür ediyorum. Haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Zafer halkın ve doğa severlerindir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum