Genel sekretere rekor dayanmıyor!

    İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Genel Sekreteri Nurettin Memur, atletizmde Avrupa ve Türkiye’de rekor üstüne rekor kırıyor.

    Genel sekretere rekor dayanmıyor!
    27 Temmuz 2020 - 11:06 - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 - 11:17

    İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Genel Sekreteri Nurettin Memur, sporcu kimliğini başarılar, madalyalar ve rekorlarla taçlandırıyor. Avrupa ve Türkiye’de rekor üstüne rekor kırıan, 7 Mart’ta Sırbistan’ın Belgrad Kenti’nde düzenlenen Balkan Master Atletim Şampiyonası’nda 50 yaş grubunda koştuğu 60 metre yarışında Balkan Şampiyonu olan Memur, İzmir'e bu kez çifte şampiyonluk getirdi. Hem de rekor kırarak.

    Genel sekreter Memur, 25-26 Temmuz’da Eskişehir’de düzenlenen olimpik denemelerde 100 ve 200 metre rekorlarının yeni sahibi oldu. Nurettin Memur, masterlar 50 yaş grubunda 100 metrede Ali Kara’ya ait olan 12.50’lik dereceyi 12.32’ye düşürdü. 200 metrede yine Ali Karaya ait olan 25.63’lük dereceyi 25.50 ile geride bırakan Memur iki rekorun birden sahibi oldu.

    DOĞUŞTAN SPORCU
    İlköğretim yıllarında başlayan ve farklı dallardaki aktif spor hayatına şu an master atlet olarak devam eden Memur, atletizmde katıldığı uluslararası yarışmalarda çeşitli defalar dereceye girdi. 2012 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu’nun İzmir’de yaptığı 1. Kademe Yardımcı Atletizm Antrenörlüğü kursunu başarıyla tamamlayan Nurettin Memur, antrenörlük belgesi sahibi de oldu. Aldığı eğitim doğrultusunda genç atletlere gönüllü olarak antrenörlük de yapan Memur, İzmir Master Atletizm Kulübü yönetiminde yer aldı. İzmir Atletizm Spor Kulübü Kurucu üyesi de olan Genel Sekreter Memur, aynı zamanda Bayraklı Smyrna Futbol Kulübü üyesi.


    YORUMLAR

    • 2 Yorum
    • Aydın Özay
      2 yıl önce
      Ben Radyo Televizyon bölümünde okuyordum; o da Gazetecilik bölümünde. Sürekli futbol maçları yapardı. Efendi bir insandı. Muaz, Nihat Çağlak, Veysel Yapıcı hatırladığım isimler. Selam olsun burdan.
    • utkueryasar
      3 yıl önce
      hem de insan gibi insandır rekortmen dostumuz