Gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık mesajı

    Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çalışmalarını ve yeni projelerini anlattı. Kılıçdaroğlu, gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasını istedi

    Gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık mesajı
    11 Temmuz 2020 - 11:03 - Güncelleme: 11 Temmuz 2020 - 15:32
    İzmir'de performansı ile dikkat çeken Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, seçimden bu yana yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlatmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Yapımı devam eden Kültür Merkezi, Cemevi ve Olgun Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Çalkaya, seçimden sonra hizmete soktukları Semt Satış Merkezi, Semt Spor Merkezleri, Gülfem Benli Anaokulu, Balçova Teknoloji Atölyesi ve eğitim alanında yapılan yatırımlar hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na brifing verdi.

    "SALGINDA KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK"
    Başkan Çalkaya, Koronavirüs Salgını döneminde yaptıkları hizmetleri de anlatarak salgında kimseyi mağdur etmediklerini, ihtiyacı olan her vatandaşa desteğe koştuklarını ifade etti. Çalışmaları dikkatle dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin çok başarılı olduklarını, son olarak pandemi sürecini de başarıyla yürüttüklerini ifade etti.

    BAŞARILAR DİLEDİ
    Kılıçdaroğlu, gençlere ve kadınlara yönelik çalışmaların çok önemli olduğunu vurguladı, Başkan Fatma Çalkaya'dan bu projelere pozitif ayrımcılık yapılmasını istedi. Balçovalı Kadınların el emekleri ile yaptıkları hediyeleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ileten Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, iki hafta sonra yapılacak Kurultay’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na başarılar dileyerek Ankara’dan İzmir’e döndü.
     
     
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum