Estetik doğallığı bozuyor, karşıyım!

    Estetik günümüzde artık sıradanlaştığından kimin estetikli kimin doğal güzel olduğunu anlamak güçleşti. Ünlü isimlerin birçoğu da güzelleşmek için neler yapıyor neler. İşte estetikli ünlüler...

    Estetik doğallığı bozuyor, karşıyım!
    03 Haziran 2021 - 13:34

    'Doğalı bozduğunu düşünüyorum' 

    Oyuncu Bige Önal, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Hiç estetiği olmayan oyuncu, şaşırtan bir de açıklama yaptı.

    "Estetiğim yok. Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan vs. o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten ötürü kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum."

    "Onlara karşıymışım gibi bir şey yok. Ben bireysel olarak istemediğim bir şey. Doğalı bozduğunu düşünüyorum. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama şuan hiç oraya yakın değilim."

    "Kendimle iyi anlaşılabilen biri değilim. 10 üzerinden en fazla 5-6 veririm. Hatta 4-5."


    İŞTE ESTETİKLİ ÜNLÜLER

    İŞTE ESTETİKLİ ÜNLÜLER 

    Estetik günümüzde artık sıradanlaştığından kimin estetikli kimin doğal güzel olduğunu anlamak güçleşti. Ünlü isimlerin birçoğu da güzelleşmek için neler yapıyor neler. İşte estetikli ünlüler...



    Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti.Sosyal medya hesabından bir video çekip açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savundu.



    Seda Sayan'ın açıklamaları kadar yüzündeki değişiklik de dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

    Elmacık kemikleri belirginleşen ve çenesini sivrileşen 58 yaşındaki ünlü şarkıcı ‘estetik yaptırmayı seviyorum’ sözleriyle eleştirilere cevap vermişti.


    BİN PİŞMAN OLDU

    BİN PİŞMAN OLDU 

    Geçirdiği estetik operasyonlarıyla adeta bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcı Lara, son olarak dudaklarını küçültmüştü. 2000'li yıllara damga vuran şarkıcı Lara, çektiği bir videoyla hayranlarını şoke etti.

    30 DİKİŞ ATILDI

    30 DİKİŞ ATILDI 

    Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Lara, bu sefer de büyük dudaklarını küçülttü. Büyük bir operasyon geçiren şarkıcının dudaklarına 30 dikiş atıldı.

    SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ

    'SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ' 

    Büyük dudaklarından rahatsız olan Lara, bunun için ameliyat masasına yattı. Lara'nın operasyondan sonra arkadaşına gönderdiği fotoğraf da ortaya çıktı.
    Geçirdiği operasyon sonra konuşmakta ve yemek yemekte güçlük çeken Lara, Instagram'dan "Sonunda dudaklarım küçüldü" diye paylaşım yaptıktan sonra sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

    AĞLAYARAK İTİRAF ETTİ

    AĞLAYARAK İTİRAF ETTİ 

    Aradan geçen zamanın ardından dudaklarını küçülttüğü için pişman olan Lara, "Ne olur bana dua edin. Lütfen hiçbir yerinize hiçbir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın. Bakın dudağımla pipet bile tutamıyorum" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu.Ünlü şarkıcının itirafı kısa sürede gündem oldu. Şarkıcı Lara dudaklarını küçültmüştü! Ağlaya ağlaya itiraf etti...


    YORUMLAR

    • 0 Yorum