Eğlence, dinlence, lezzet hepsi bir arada

    Karaburun Yarımadası’nın gözdesi Mordoğan'da hem tatilcilere hem de yaz kış yaşayan nüfusa hitap edecek büyük bir proje başlatıldı. İzmir'de müzik sektörünün tanınmış solist, organizatör ve işletmecilerinden Koray Hepenson’un genel koordinatörlüğünü üstlendiği ECHO performance 3 Temmuz’da kapılarını açacak.

    Eğlence, dinlence, lezzet hepsi bir arada
    30 Haziran 2020 - 00:21 - Güncelleme: 30 Haziran 2020 - 00:45

    İzmir'de eğlence sektörünün yakından tanıdığı Koray Hepenson, 20 dönüm arazi üzerine kurulu Echo'nun 800 kişilik kapalı Eventhall ve 4000 kişilik açık çim alanın olduğunu belirtti. Konserlere, düğün organizasyonlarına ve yemekli toplantılara özel olarak tasarlanan tesiste; pandemi nedeniyle sadece açık alan restoranında sosyal mesafe ve sağlık kuralları ön plana çıkarılarak 550 kişilik yemekli düzene geçtiklerini söyledi.

    Echo'nun Genel Koordinatörü Hepenson, “Açık alanda kurulu sahnemizde ülkemizin önde gelen tanınmış sanatçılarıyla gece saat 12'ye kadar akustik programlar hazırladık. Önümüzdeki aylarda karavan turizmi, kahvaltı, havuz ve aquapark hizmetlerinin yanı sıra yöresel ürünlerin sergilenebileceği standlarla projemizi geliştireceğiz. Bu çalışmalarla birlikte Mordoğan’ın en güzel koylarından biri olan Korsan Yatağı Plajında Echo Beach olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Hijyen ve kaliteyi göz önüne alarak 70 şezlong ve üç localık tesiste, misafirlerimize yiyecek ve içecek hizmetlerinin yanı sıra çeşitli organizasyonlar sunacağız.. Tüm tatilcilere, Karaburun yarımadası ve Mordoğan sakinlerine keyifli bir yaz yaşatmak için işletmelerimize bekliyoruz” dedi.
    Ünlü sanatçıların yanı sıra, güçlü seslerin ve eğlencenin doruğuna çıkaran DJ'lerin sahne alacağı Echo, komple bir tesis. Ağzının tadını bilenler, eğlence arayanlar, dinlenmek isteyenler bu tesis sizi bekliyor.
    Mix Of Dance'ın kurucusu, İzmirli ünlü dansçı Ogün Yıldırım, tesis için 'muhteşem' yorumu yaparak, "El attığı her işte en iyisini yapan Koray Hepenson, Mordoğan'da bu geleneği sürdürecek" diye konuştu.
    Tesisin açılışında sahneye çıkacak sanatçı Coşkun Sabah'ın menajeri Cemal Beyaztaş, "Bu tesis İzmir'deki eğlencenin adresi olacak" dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum